TolKooi's Fire Hot Chili - "Chili" 
Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Tæve, født 23.10.2006, DKK.regnr: 20386/2006
Højde: 45 cm.
Vægt: 18,5 kg.
HD: A
AD: 0
PRA: Genotype A (fri)
CEA: Normal eller bærer (Mor er dna-testet 'normal')
Hvalpetestet: 10.12.2006
Funktionsbeskrevet: 08.09.2007 (Klik her for at se beskrivelsen)
Mentalbeskrevet: Ikke endnu
Øjenlyst Ikke endnu
   
 

            Chili 1½ år gammel.


HVALPETEST

RESULTATER

GALLERI


Chili er født som den fjerde hvalp i Delphis første kuld, og ejes af: Anette Bruhn, Kolding.

Chili er kuldets mindste, men alligevel "chefen". Alt foregår i løb, og sådan fortsætter hun nok. Allerede i løbet af de første dage i sit nye hjem lykkes det nemlig for hende at vælte naboens juletræ: godt gået, Chili !

Vi har modtaget flere uddrag fra Chilis dagbog og hun holder Anette og Martin rigtig godt igang. Juleaften dansede hun med om juletræet og forsøgte at bære gaverne med rundt (man er vel en retriever!).
Nytårsaften tog hun med stor ro. Hun øver sig i at jage kat, og tålmodigheden tester hun ved at prøve at komme på sofaen, sofabordet og sengen, og stjæle sko !

Vi er så heldige at vi møder Chili jævnligt, og hun udvikler sig godt. Anette har fået mod på at prøve udstilling, så Chili er også allerede blevet udstillet. Træningen går godt, og Chili er meget lærenem.

Chili blev aflivet d. 8. april 2010. Hun havde da igennem længere tid været i kiropraktisk behandling og anden dyrlægebehandling pga. problemer med korsbenet, som klemte på nerverne. Nu virkede behandlingen ikke effektivt længere, og Chili fik fred for smerterne.


Mor Delphi (tv.), Chili 1½ år (midt) og søster Foxie (th.)
Påsken 2008.
Martin, Anette og Chili (10 mdr), da Chili bliver 2. vinder i Bedste tæve klassen på jubilæumsudstillingen i Borrevejle.

Hele kuldet
TolKooi's
Funky Einstein

TolKooi's
Foxy Miss Molly

TolKooi's
Fox In Socks

TolKooi's
Fire Hot Chili

TolKooi's
Funny Pascal